Subscribe To RSS

Dogodki

Sladkorna bolezen, veliko upanje z novim inzulinom

Za bolnike s sladkorno boleznijo obstaja veliko upanje z novim inzulinom

Za bolnike s sladkorno boleznijo obstaja veliko upanje z novim inzulinom "GRI"

Pridobivanje na Glukozo odziven Inzulin – Kakšen odziv to pomeni?

Projekt je v raziskavi in ga vodijo, Emily Regier, Alexander Wolf in Kelly Zapri. Na zadnji delavnici, ki je potekala v New Yorku dne 20. maja 2016, so predstavili nekatere prihodnje cilje in pričakovanja inzulina, ki je odziven na glukozo.

 
Slika povzeta s spleta-Morda se bomo takšnemu pikanju že kmalu izognili 
 
Insulin Pumps MiniMed 640G, and purchase price

Na kratki udeležbi JDRF je Helmsley Charitable v New Yorku Trust Glukoza predstavil Responsive Inzulin (GRI). Na visoko interaktivnem dogodku so se združil akademski strokovnjaki, raziskovalci, industrija, organizacije za financiranje in zagovorniki bolnikov, vključno s Kelly Zapri, da bi razpravljali o trenutnem stanju na področju odzivnega inzulina na glukozo (znanega tudi kot "pameten inzulin"). Teoretično bi te naslednje generacije inzulinov delovale samodejno v odgovor na raven glukoze v krvi. To pomeni, da bi se pri višji vrednosti krvnega sladkorja, aktivirala večja vrednost inzulina, in pri nižjem krvnem sladkorju, aktiviralo manj inzulina.

I.K.

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje

Najbolj brani